📸 Fotbaliștii și câinii. FC Zimbru a organizat o acțiune neobișnuită înainte de meciul amical

Clubul FC Zimbru înaintea unui meci amical cu FC Petrocub a desfășurat o campanie neobișnuită. Scopul campaniei este promovare a adopției de animale de pe stradă.

Fotbaliștii de la FC Zimbru au ieșit pe teren cu câini în brațe. Clubul a menționat că а organizat acest eveniment împreună cu Asociația obștească pentru Protecția Animalelor fără Adăpost.

«Împreună putem rezolva problemele comunitare și putem ajuta acești cățeluși să își găsească o familie. Ne implicăm în campanii pentru că ne pasă de orașul în care trăim», a remarcat clubul pe rețelele de socializare.

facebook.com/fczimbru
facebook.com/fczimbru
facebook.com/fczimbru
facebook.com/fczimbru
facebook.com/fczimbru
facebook.com/fczimbru

Redacția portalului GOL! este nevoită să întrerupă temporar activitatea versiunii în limba română a site-ului. Deocamdată, în limba română vor fi publicate doar materiale exclusive.

Puteți contribui la reluarea activității versiunii în limba română a site-ului. Sprijiniți portalul GOL! pe platforma Patreon – începând de la $1 pe lună. Când suma susținerii lunare din partea tuturor utilizatorilor va atinge $100, vom găsi un traducător și vom relua pe deplin activitatea versiunii în limba română a site-ului.